2015-16 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Öğrencilerin işyerlerinde problemsiz staj yapabilmelerini teminen ilgili yönetmelikler gereği Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından, çok tehlikeli işyerlerine yönelik Onaltı (16) saat süreli İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilerek sertifikalandırılacaktır.

Öğrencilerin işyerlerince staja kabul edilmeleri yönünden bu eğitimlere katılması ve sertifikalarını almaları zorunludur. Bu bağlamda Yüksekokulumuz konferans salonunda staj yapacak öğrencilerimize (5-6) MAYIS 2016 tarihlerinde iki gün ve toplam 16 saat süreli iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilecektir.

Eğitime katılmak için isimlerinizi öğrenci işleri bürosundaki listelere, (En geç 22 Nisan 2016 Cuma gününe kadar) yazdırıp imzalayınız.

NOT: SEMİNERE KATILMAYAN ÖĞRENCİLERİN YAZ STAJI KABUL OLMAYACAKTIR.