Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

2020-2021 GÜZ YY KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURS KONTENJAN VE BAŞVURULARI

2020-2021 GÜZ YY KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURS KONTENJAN VE BAŞVURULARINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEKİ BELGELERİ İNCELEYEREK VE BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK BAŞVURABİLİRSİNİZ.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2020-2021 Öğretim Yılında Üniversitemiz öğrencilerine tahsis edilen burs kontenjanından Meslek Yüksekokulumuz için 2 (iki) kontenjan ayrılmıştır.

Burs başvuruları değerlendirilmek üzere burs talebinde bulunan öğrencilerin Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrencilerile ilgili hususlara dikkat edilerek ekte gönder lan formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Formda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine girişi yapılamamaktadır.

Aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun ilgili duyuruya göre eksiksiz olarak doldurularak e-posta, kargo vb. yöntemler ile teslim edilmesi gerekmektedir. Son teslim tarihi 10.11.2020 öğlen 17.00'a kadar olup belirlenen tarihten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. (e-mail: erhanseyis@comu.edu.tr, ncelik@comu.edu.tr)

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ekler

BURŞ BAŞVURU DUYURUSU.pdf
BURS BAŞVURU FORMU.pdf