YÜKSEKOKULUMUZU YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU !!!

2020 Yılı ÖSYS ile Üniversitemize yerleşen adayların elektronik kayıt işlemleri 29 Ağustos - 2 Eylül 2020, herhangi bir nedenle elektronik kayıt yapamayan adayların manuel kayıt işlemleri ise 31Ağustos - 4 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

İkinci öğretim programlarına yerleşen adaylardan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenim görmek isteyenler öğrenim ücretlerini 28 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında TC Kimlik numarası ile herhangi bir Ziraat Bankası ATM, internet şubesi veya mobil bankacılık seçeneklerinden birini tercih ederek yatırabileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan öğrencilerin kayıt için gerekli belgeleri 5 Ekim - 6 Kasım 2020, manuel kayıt yaptıran adayların ise 31 Ağustos - 4 Eylül 2020 tarihleri arasında yerleştikleri Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulları tarafından teslim alınacaktır.

Yeni kayıtlanan tüm öğrenciler 28 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerini bizzat kendileri öğrenci bilgi sistemi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Öğrencilerin öğrenci bilgi sistemi kullanıcı adları TC kimlik numaraları olup; parolaları ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir. SMS ulaşmayan öğrenciler, https://hesap.comu.edu.tr/ adresinden yeni parola edinebileceklerdir.

Ayrıca İlçemizde yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için Özel Yurtlar, Öğrenciye kiralık evler bulunmakla birlikte açılma aşamasında olan KYK yurdu kriterlerine sahip Vakıf kız yurdu da hazırlanma aşamasındadır. İleriki zamanlarda Vakıf kız yurdu ile ilgili detaylı bilgi buradan duyurulacaktır.