Çanakkale 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıldönümü Programı

.

Yüksekokulumuzda Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yılı vesilesiyle Çanakkale Şehitlerini anma Programı gerçekleştirildi.
Yüksekokulumuz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Zeynel KILIÇ, Öğretim Görevlisi Erhan SEYİS ve Okulumuz Öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Mehmet Akif ERSOY'un Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiirinden bazı bölümler okunmasının ardından sine-vizyon görüntüleri izlendi. Tüm akademik, idari personel ve okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen program, Okutman Zeynel KILIÇ'ın ''Çanakkale Deniz Zaferinin 101. yılı'' konulu konuşması ile sona erdi.

139-ukmi-r1.jpg

139-ukmi-r2.jpg