GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU'NA ÇALIŞMA ZİYARETİ..

YENİCE MYO’DAN GÖNEN MYO’YA ZİYARET

Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Coşkun Yanar ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat İldirir, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Gönen Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler.

Gönen Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları, İzzet Fuat Onar, Volkan Akgül ve Yüksekokul personelinin sıcak ve samimi karşılamalarının ardından, derslikler, atölyeler, yabancı dil ve bilgisayar derslikleri, konferans salonu, kantin, yemekhane ve Yüksekokul kampüs alanı gezilerek incelemeler yapıldı. Aynı zamanda Yenice Meslek Yüksekokulu ile Gönen Meslek Yüksekokulu arasında, eğitim-öğretim faaliyetlerinde karşılaşılan sorunlar, eğitim-öğretim kalitesinin artırılması, sosyal ve kültürel işbirliklerinin oluşturulması ve bu iş birliklerinin sürdürülebilir kılınmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.