YENİCE MYO 10. MEZUNLAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yenice Meslek Yüksekokulu Mezunlar Buluşması etkinliği bu yıl 14 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirildi.
Etkinliğe Yüksekokulumuzun eski mezunları ve aileleri, şu anda öğrenim gören öğrenciler ve temsilciler ile okulumuzda görev yapan akademik personel katıldı. Buluşma, sabah Yenice Göknar Otel'de hep birlikte kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından öğlen saatlerinde Yenice MYO bahçesinde toplanan mezunlar, okulda eğitim gördükleri sınıf ve kampüs alanlarını gezerek öğrencilik yıllarına ait anılarını tazelediler.
Günün akşamında ise buluşmaya katılan tüm grup, gölet kenarında bulunan tesiste bir araya gelerek akşam yemeği yedi ve ardından Yenice Göknar Otel'de okulumuz öğrencileri tarafından kurulan müzik grubunun hazırlamış olduğu programa katılarak eğlenceli saatler geçirdi.

147-uxwm-r1.jpg

147-uxwm-r2.jpg