YENİCE MYO TEKSTİL TEKNOLOJİSİ ÖĞRENCİLERİ GÖNEN OYA PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

YENİCE MYO TEKSTİL TEKNOLOJİSİ ÖĞRENCİLERİ

GÖNEN OYA PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri, öğretim elemanları Öğr. Gör. Hanife YARMACI ve Öğr. Gör. Sinem GÖK eşliğinde Gönen Oya Pazarında incelemelerde bulundular.

Derslerde edinilmiş olan teorik düzeydeki bilgilerin, uygulama ile pekiştirilmesi amacı ile Geleneksel Tekstiller dersi kapsamında program öğrencileri, yöre halkı tarafından üretilmiş olan iğne oyası ürünleri Gönen Oya Pazarında gözlemleyerek inceleme fırsatı buldular. Öğrenciler, iğne oyası işinin tekniği konusunda oya yapan yöre halkından bilgiler alırken, örnek teşkil etmesi adına pazardaki farklı motifleri fotoğraflayarak inceleme imkanı yakaladılar.