YENİCE MYO’DA TEKSTİL TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEFİLESİ...

.

YENİCE MYO’DA TEKSTİL TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEFİLESİ

Yenice Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğr. Gör. Hanife YARMACI tarafından hazırlanıp, Öğr. Gör. Sinem GÖK ve Öğr. Gör. Erhan SEYİS’in destekleri ile Tekstil Teknoloji 2. Sınıf öğrencileri tarafından sunulan Tekstil Teknolojisi Defile ve Yarışması 10 Mayıs 2017 tarihinde saat 14.00 te gerçekleştirilmiştir. Defilede 15 pazen elbise, kullanılmayan eski kıyafetlerden ben çöp değilim sloganı ile tasarlanmış 23 kıyafet, dokuma atölyesinde tasarlanıp dokunan ekose kumaşlardan üretilmiş 4 özel tasarım kaban ve yarışma konsepti ile sunulan birbirinden güzel 19 abiye kıyafet yer almıştır. Abiye kıyafetler jüri tarafından değerlendirildi. Defile programına Yenice Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.