YÜKSEKOKULUMUZDA "Kurumsal ve Bireysel İletişim" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ...

Yüksekokulumuzda Dünya Bilim ve Eğitim Federasyonu Gönüllü Eğitmeni Doç. Dr. Ali İLSEVEN tarafından öğrencilere yönelik “Kurumsal ve Bireysel İletişim” konulu eğitim semineri verildi.

Kurumsal ve Bireysel İletişim konulu seminerde Doç. Dr. Ali İLSEVEN; İletişim, İletişim çeşitleri, Doğru ve etkin iletişimin önemi, 3 dilde iletişim şekli olarak görsel temsil dili, işitsel temsil dili ve dokunsal temsil dili, Empatik iletişim, İletişimde Uyum ve ahenk, Sözlü ve sözsüz İletişim, Beden dilinin etkin kullanımı, İletişim engelleri ve aşma yolları hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda göstermiş olduğu teknikler ile ilgili katılımcılar ile birlikte uygulamalar yaptı.