YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU "BİR BAŞARI HİKAYESİ" KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ

Ünlü İş Adamı ve Diyetisyen Hüseyin Özer'in katılımlarıyla “Bir Başarı Hikayesi”konulu seminer

Yüksekokulumuzda Uluslararası alanda başarılarıyla tanınan ünlü İş Adamı ve Diyetisyen Hüseyin Özer'in katılımlarıyla “Bir Başarı Hikayesi”konulu seminer düzenlendi.

Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen seminere öğrencilerin yoğun ilgisi vardı. Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Ceylan ile akademik ve idari personelin de katılım gösterdiği seminerde Hüseyin Özer, Tokat’ın Reşadiye ilçesinden, Londra’ya uzanan hayat hikayesinden kesitler ve anekdotlar paylaştı. Sunumunda alanında uzman ve tercih edilen bir insan olabilmek için kendini geliştirerek, donanımlı hale gelmenin önemine dikkat çeken Hüseyin Özer, bunun için de eğitim ve öğrenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmenin önemine vurgu yaptı. “Özer’in Londra’da sahibi olduğu Sofra Restorantları, her yıl “Michelin Guide” tarafından, tavsiye edilen “Dünyanın ilk ve tek Türk Lokantası” seçilmektedir. Ayrıca Hüseyin Özer’in tüm dünyada satılan “Sofra Cook Book” adlı İngilizce yemek kitabı da bulunmaktadır”. Seminer sonunda, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Ceylan tarafından HÜSEYİN ÖZER’e katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve Öğr. Gör. M. Engin Özen tarafından hazırlanan bir kara kalem resim çalışması sunulmuştur.