YENİCE MYO ORMANCILIK BÖLÜMÜ DOĞA KORUMA MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜR VEKİLİ VE EKİBİ İLE ORMAN MUHAFAZA MEMURLUĞU MESLEKİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDE BULUŞTU

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Çanakkale Şube Müdürlüğü Müdür Vekili Orman Mühendisi Sayın Ümit ELÇİN, Şube Mühendisi Dr. Elif YENİCİ ve Beraberindeki Orman Muhafaza Memurları ile Yüksekokulumuzda “Orman Muhafaza Memurluğu Mesleki Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Seminerde Şube Müdür Vekili Elçin, kısa bir sunum ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Çanakkale Şube Müdürlüğünde yapılan çalışmaları anlatarak Orman Muhafaza Memurlarının görevleri, memurların meslekteki tecrübelerini, mesleğin güzel yanlarını, karşılaşılan sorunları, Ormancılığın ve Doğa Koruma Milli Parkların önemini vurguladı. Sonrasında Öğrencilerimiz ve Ormancılık Bölümü Akademik Personelleri Şube Müdür Vekili Elçine ve Muhafaza Memurlarına çok sayıda soru sorarak Orman Muhafaza Memurluğu mesleği tüm yönleriyle öğrencilerimize tanıtıldı. Çok yoğun ve verimli geçen seminerde Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN ve Ormancılık Bölümü Akademik Personeli, Katılımlarından dolayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Çanakkale Şube Müdürlüğü personeline Teşekkür belgelerini takdim ederek seminer sonlandırıldı.