YENİCE MYODA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR
     YENİCE MYODA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRMEKTE
     Yüksekokul ‘da yatırımlar ve iyileştirme çalışmaları devam etmekte. Sürekli iyileştirme ve kalite odaklı çalışmalar kapsamında, öğretim kadromuza yeni personellerin katılımı sağlanmakta ve yeni çalışma odaları oluşturulmuş olup ihtiyaç duyulan malzemeler sağlanmıştır. Laboratuvar ve çalışma odalarında kullanılmak üzere yazıcı alınmıştır. Konferans salonu ses sistemi yenilenmiştir. Yapısal ve donanımsal bu çalışmaların yanı sıra Yenice Belediye Başkanlığının katkıları ile bir halı saha yaptırılmıştır. Halı sahanın yanında bulunun alanda bir tenis kortu yapımı için planlama yapılmaktadır. 4 atölye ve 5 derslik alanı oluşturulmuştur. 3 atölye alanı eğitim - öğretime açılmış olup, 96 ve 72 kişi kapasiteli 2 dersliğin tefrişi tamamlanarak eğitim-öğretime hazır hale getirilmiştir. Hizmetli personel için bir oda yapımı da tamamlanmıştır. Ayrıca Yüksekokul öğretim kadrosuna yeni alınacak öğretim elemanları için 8 çalışma odası, 50 öğrencinin aynı anda eğitim alabileceği 1 bilgisayar laboratuvarı için alan oluşturulmuş olup iç donanım ve tefrişatı tamamlanacaktır.

A ve B Blok kazan dairelerinde başlayan bakım-onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanarak, yine A ve B Blok binalarının koridorlarına puflar alınmıştır. Kampüs bahçesinde, bina koridor ve dersliklerinde uzun bir süredir kullanılan çöp kovaları daha fonksiyonel ve modern görünümlü olanları ile yenilenmiştir. Bay ve bayan mescitlerine Yenice esnaflarının katkılarıyla şofben alınmıştır. Trafo ve elektrik sistemi yenilenmiş olup kampüs alanın aydınlatılması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. B Blok binasının tüm telefon ve İnternet hatları tamamlanmıştır. A ve B blok binalarının dış cephe kaplamaları için resmi süreç devam etmektedir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü'nün imkân ve katkılarıyla gerçekleştirilen bu çalışmalar ile Yüksekokul faaliyetlerindeki işlevsellik artırılmaya çalışılırken aynı zamanda görsel açıdan da daha iyi çalışma ortamları oluşturulmuştur.

126-jqkr-r1.jpg

126-jqkr-r2.jpg