ÇANAKKALE 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANMA VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 102. YILDÖNÜMÜ PROGRAMI

.

Yüksekokulumuzda Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yılı vesilesiyle Çanakkale Şehitlerini anma Programı gerçekleştirildi.

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür Sanat Topluluğu bünyesinde Yüksekokulumuz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Zeynel KILIÇ, Öğretim Görevlisi Erhan SEYİS ve Okulumuz Öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini yansıtan şiirlerin ve yazıların okunmasının ardından sine-vizyon görüntüleri izlendi. Programda ayrıca öğrenciler toplu olarak Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini seslendirdi.

Tüm akademik, idari personel ve okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen program, Okutman Zeynel KILIÇ'ın ''Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yılı'' konulu konuşması ile sona erdi.