Sıfır Atık Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar

Sıfır Atık Odak Noktası Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Çanakkale ilindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının asil ve yedek üyelerinden oluşan, yaklaşık 350 odak noktasının bir araya geldiği “Sıfır Atık” yönetimi konusundaki bilgilendirme eğitim toplantısı, 30.05.2018 tarihinde İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. İki ayrı oturum şeklinde gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcı odak noktalarından kendi kurumlarında bu konuda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmeleri ve Sıfır Atık uygulamalarını başlatmaları istendi. Sıfır Atık Projesi eğitimi soru/cevap bölümü ardından sona erdi. Eğitime yüksekokulumuzu temsilen Öğr. Gör. Dr. Seda Özdikmenli Tepeli ve Öğr. Gör. Gülsen Erginal katıldı. Bu eğitim toplantısı ile birlikte yüksekokulumuzda “Sıfır Atık” projesi başlamıştır.

Odak Noktası Eğitim Sunumu İçin Tıklayınız…

05-12-2018 YENİCE MYO SIFIR ATIK PROJESİ EĞİTİM SUNUMU.pdf