Yüksekokulumuzda ''GENÇLİK VE DEĞERLER'' konulu konferans

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür Sanat Topluluğu ve Ensar Vakfı işbirliği ile Doç. Dr. Sayın Salih Zeki GENÇ'in katılımı ile gerçekleşen ''GENÇLİK VE DEĞERLER'' konulu konferans düzenlendi. Konferansa yüksekokul akademik ve idari personeli, Yenice resmi kurum müdürleri, yenice kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile yüksekokul öğrencileri katıldı.

Konferansta Doç. Dr. Salih Zeki GENÇ, değer ve değerlerin birey ve toplum için önemi, mütevazılık, hoşgörü, saygı, sevgi, yardımseverlik gibi meziyetlerin bireylerde ve dolayısıyla toplumlarda hem öğrenilmiş, hem de hayata geçirilmiş olmasının gerekliliği, aynı zamanda değer eğitimine daha fazla önem verilerek bu değerlerin uygulanması noktasında gençleri manevi hayatla birlikte geleceğe hazırlanması konularında önemli bilgiler verdi.

149-uhmd-r1.jpg

149-uhmd-r2.jpg