Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

Yenice Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Sayın Prof. Dr. Sedat Murat'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı, Yenice Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşti.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN ile Yenice Meslek Yüksekokulunun tüm akademik personeli katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında düzenlenen bir sunumla Yenice Meslek Yüksekokulunun tarihinden, akademik personelinin çalışmalarından, projelerinden ve öğrenci potansiyelinden bahsedildi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat tüm akademisyenlerle ve idari personelle bir araya geldi. Herkesle ayrı ayrı tanışan Rektör Murat daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin tüm birimleriyle beraber araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini, bunun nasıl yapılacağını ve bunun önemini dile getirdi. Yayın ve proje yapmanın ne denli önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Murat, öğretim üyelerinin bu bakımdan her zaman destekleneceğini dile getiren Rektör Murat, akademisyenlerden projeler beklediğini yineledi. Öğretim görevlilerinin ise mutlaka doktora yaparak gelişime katkı sağlamaları gerektiği belirtti. 

Gerçekleştirilen Akademik Kurul Sonrasında Rektör Murat ve Beraberindeki heyet ile birlikte Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet BAŞER’i ve Yenice Belediye Başkanı Sayın Veysel ACAR’ı ziyaret ederek Yenice Meslek Yüksekokulu’nun İlçe için önemi ve geliştirilmesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Yenice Belediye Başkanı Sayın Veysel ACAR’ın düzenlediği yemek programına katılan Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet BAŞER, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN ve beraberindeki heyet ile birlikte Rektör Murat'a ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.