Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

ÇOMÜ PROJE KOORDİNASYON MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ TARAFINDAN YÜKSEKOKULUMUZDA FAALİYETLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

.

           Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Ali Şahin ÖRNEK tarafından okulumuzda öğretim elemanlarına yönelik Proje Koordinasyon Merkezi faaliyetleri hakkında proje eğitimi verildi.

             Merkezin yürüttüğü faaliyetlerden ve yapılması planlanan çalışmalardan söz eden Ali Şahin ÖRNEK, Yenilikçi ve Girişimci Üniversite Endeksi’ne girmenin ve kalite akreditasyonu sağlamanın önemine de dikkat çekti ve bunun için Üniversitemizde bir proje kültürü oluşturulmasının gerekli olduğunu belirtti.

               Üniversite bünyesinde proje hazırlama ve yürütme konularında öğretim elamanlarını teşvik etmek, proje hazırlama ve yönetimi konularında eğitim çalışmalarında bulunmak, bilgilendirme hizmetleri vermek, proje hazırlanması ve yönetimiyle ilgili proje hazırlama ve yürütme potansiyelini geliştirmek adına çalışmalar yürüttüklerini ve bu bağlamda 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde “Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” gerçekleştirileceğini ifade etti.