ÇOMÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT Yenice Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Yüksekokulumuzdaki uygulama atölyelerini inceleyen Rektör Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT, atölyelerin gelişimine katkı sağlayacak projeler hakkında bilgi aldı. Sonrasında Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ ve Yenice İlçe Belediye Başkanı Sayın Veysel ACAR'ı makamlarında ziyaret ederek Yüksekokul ile iş birliği yapılacak alanlar hakkında istişarelerde bulundu. Rektör Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ'a yeni görevinde "Hayırlı Olsun" temennisinde bulundu. Ve ardından Yenice İlçesi ile Üniversitenin her ortamda birlikte çalışması gerektiğini vurgulayan Rektör MURAT İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığı olarak birbirlerine destek sözü vererek ziyaretlerini sonlandırdı.