Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MERKEZ BANKASI İDARE MERKEZİNE ZİYARET

.

FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MERKEZ BANKASI İDARE MERKEZİNE ZİYARET

     Yüksekokulumuz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Öğretim Görevlisi Şadiye AYDIN eşliğinde 26 Nisan 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşen T.C. Merkez Bankası İdare Merkezi Üniversite Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

     Merkez Bankası İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kamuoyu ile İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Bilgilendirme Toplantısı; Merkez Bankası- Kurumsal Yapısı ve Görevleri, başlığıyla ilk oturumunu gerçekleştirdi.  Peşi sıra;  Para Politikası Çerçevesi ve Fiyat İstikrarı, Herkes İçin Ekonomi, Elektronik Veri Dağıtım Sistemi ve Kariyer Olanakları başlıkları altında diğer oturumlar gerçekleşti. Oturumlar arasında katılımcı öğrencileri bilgilendirme amaçlı mini yarışma düzenlendi.

    Yüksekokul öğrencilerimiz için verimli geçen Üniversite Bilgilendirme Toplantısı’nda Merkez Bankası uzmanları, gelecek dönemlerde gerçekleştirilecek toplantılara öğrencilerin katılması yönünde beklentilerini dile getirdiler. Üniversite Bilgilendirme Toplantılarının düzenlenmesine katkı sağlayan Merkez Bankası İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Kamuoyu ile İlişkiler Müdürlüğüne ve eğitimi gerçekleştiren Uzmanlara Yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.

     Ayrıca etkinliğimiz çerçevesinde Anıtkabir ziyaret edilerek programımız tamamlanmıştır.