Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YÜCEL ACER'İN YENİCE ZİYARETİ

.

SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YÜCEL ACER'İN YENİCE ZİYARETİ

          Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan YÜCEL, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan KARABULGU ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Yenice Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

        Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Coşkun YANAR, Yüksekokul hakkında bilgi vererek yürütülen faaliyetler ve yapılması planlanan çalışmaları anlattı. Yüksekokulumuz A blok ve B blok binalarında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Yücel ACER Yüksekokul kantinini ve kampüs alanını gezerek öğrencilerle görüştü. Ayrıca öğrencilerin genel durumları, öğrenim gördükleri bölümleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

         Rektör ACER, Meslek Yüksekokulu ziyareti sonrasında Yenice Kaymakamı Ahmet BAŞER'i ve Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR'ı makamlarında ziyaret etti. Yapılan çalışmalar ve verdikleri desteklerden dolayı Yenice Kaymakamı Ahmet BAŞER'e, ve Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR'a teşekkür ederken, Rektörlüğün Yüksekokula yönelik çalışmalarının ve desteğinin devam edeceğini ifade ederek ziyaretini tamamladı.