YENİCE KAYMAKAMLIĞI GİRİŞİNDE YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PROGRAMI ÖĞRENCİ ÇALIŞMALARI SERGİSİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında, Yüksekokulumuz El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar programı öğrencilerinin geçmiş yıllarda yaptığı "15 Temmuz" konulu resim çalışmaları, ilçemiz Yenice Kaymakamlığı Yeni Hizmet Binası fuaye alanında, Yenice Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi ile beraber sergileniyor. Öğr. Gör. Mehmet Engin Özen 'in atölyesinde öğrenciler tarafından yapılan Duvar Resim çalışmaları 15 Temmuz 2019 günü ilçemiz Camlı Kahvehane bahçesinde de ilçe halkının izlenimine sunulacak.