Yenice Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, Yenice Reyan Bodur Anadolu Lisesi Öğrencilerine Proje Çalışmalarında Destek Verdi.

Yenice Meslek Yüksekokulu, Yenice Reyan Bodur Anadolu Lisesi öğrencilerine hazırlayacakları proje kapsamında Yüksekokul Gıda Analiz ve Kontrol Laboratuvarında çalışmalarını gerçekleştirmek üzere destekte bulundu.

Yenice Meslek Yüksekokulu ve Yenice Reyan Bodur Anadolu Lisesi işbirliği ile lise öğrencilerinin hazırlayacakları proje kapsamında Yenice Meslek Yüksekokulu Gıda Analiz ve Kontrol Laboratuvarında çalışmalarını gerçekleştirmek üzere destekte bulunuldu.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışmasına katılmak için hazırlanan üç öğrenci, Biyoloji Dersi Öğretmeni ve Yüksekokul Gıda İşleme Bölümü Akademik Personelleri nezaretinde Yenice Meslek Yüksekokulu Gıda Analiz ve Kontrol Laboratuvarını kullanarak projeleri ile ilgili çalışmalarını gerçekleştirdi.