Yenice Meslek Yüksekokulunda "Kale Nakliyat'taki Taşıma Türleri ve Kombine Taşımacılık" konulu seminer düzenlendi.

YENİCE MYO'da Lojistik programı öğrencilerine yönelik"Kale Nakliyat'taki Taşıma Türleri ve Kombine Taşımacılık" konulu seminer düzenlendi.

Yüksekokulumuzun Yönetim ve Organizasyon Bölümü  Lojistik Programı Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ramazan YILDIZ tarafından, Çan İlçesinde bulunan KALE NAKLİYAT A.Ş. kuruluşunun Stratejik Planlama ve
İş Geliştirme Birimi'nde çalışan Işıl Mert ENCÜR, Canan GULA ve Melike ŞENGÜN "Kale Nakliyat'taki Taşıma Türleri ve Kombine Taşımacılık" konusunda seminer düzenlenDİ.
Seminerde konuşmacılar tarafından, Kale Nakliyat A.Ş. ürün dağıtım süreçlerinde karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, demiryolu taşımacılığı ve kombine taşımacılık türlerinin nerelerden ve nasıl yapıldığı, depo ve dağıtım ağları hakkında simülasyon üzerinde öğrencilerimiz için yararlı bilgiler paylaşıldı.