Yenice Meslek Yüksekokulunda “MEZUNLARIMIZIN GÖZÜNDEN SİGORTACILIK” Konulu Seminer

Yenice Meslek Yüksekokulunda “Mezunlarımızın Gözünden Sigortacılık” Konulu Seminer Düzenlendi.

Yüksekokulumuzda Finans-Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencilerine yönelik Sigortahane Sigorta Aracılık Hizmetlerinde çalışan Yenice MYO mezunu Hakan KILIÇ tarafından seminer verildi.

Hakan KILIÇ, “Mezunlarımızın Gözünden Sigortacılık” konulu  seminerde sigortacılık sektöründe çalışmaya başlama sürecini, deneyimlerini ve sigorta çeşitlerini anlattı.  Bölüm öğrencilerimizle geçmişte aynı sıraları paylaşan öğrencimiz, sigortacılık sektöründeki girişimciliğiyle kendi acente şubesini açarak öğrencilerimize gelecek adına yol gösterici oldu. Seminerin sonunda katılımcıya Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Erhan SEYİS’in teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi.