YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA STAJYER ÖĞRENCİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince Yenice Meslek Yüksekokulunun staj yapma zorunluluğu olan öğrencilerine yönelik sertifikalı Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Yüksekokul konferans salonunda iki gün süren eğitim Yenice Meslek Yüksekokulu akademik personeli B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Zişan ÇÖLGEÇEN tarafından verildi.

Eğitimde İş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, iş kazaları, meslek hastalıkları,  elektrikle çalışmalarda iş güvenliği, yangın ve korunma yolları, kişisel koruyucu donanımlar, güvenlik ve sağlık işaretleri, etik, hijyen, ilkyardım, fiziksel, kimyasal, biyolojik, ergonomik ve psikososyal risk etmenleri vb. konular ele alındı.

Eğitim sonunda katılan tüm öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi verilmiştir.