Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

YENİCE MYO’da yatırımlar ve iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

YENİCE MYO’da yatırımlar ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Sürekli iyileştirme ve kalite odaklı çalışmalar kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü'nün imkân ve katkılarıyla gerçekleştirilen A ve B Blok kazan dairelerinde başlayan bakım-onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca A ve B Blok binalarının elektrik sistemi yenilenmiş olup, asansör bakımı ve kampüs açık alanında bulunan spor aletleri ile ilgili yer değişikliği çalışmaları yapıldı.

İhtiyaç duyulan alanlarda gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sayesinde Yüksekokulda tüm faaliyetlerdeki işlevsellik artırılmaya çalışılırken aynı zamanda daha iyi koşullarda eğitim öğretimin sürdürülmesi amacıyla sağlıklı ve güvenli ortamlar sağlanmaktadır.

Yüksekokul adına gerçekleştirilen tüm iyileştirme çalışmalarına göstermiş olduğu hassasiyet ve her türlü desteklerinden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT’a ve çalışmalar kapsamında katkısı olan tüm üniversite personeline Yüksekokul Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.