YENİCE MYO ÖĞRENCİLERİNDEN “BİR SES BİR NEFES” TÜRKÜ VE ŞİİR DİNLETİSİ

.

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında okulumuz hocaları tarafından organize edilen "Türkü ve Şiir Dinletisi" gerçekleştirildi.

Yaklaşan final sınavı öncesinde öğrencileri motive etmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak adına düzenlenen etkinlikte, öğrenciler seslendirdikleri türkü ve şiirlerle katılanlara duygu dolu anlar yaşattılar.

Dinletiye Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ, öğretim görevlileri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Yoğun ilgi gören ve beğeni alan dinletinin sonunda etkinlikte görev alan öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Ayrıca okulumuzda düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımların öğrencileri de madalyalarını teslim aldı.