YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ HALK BANKASI OPERASYON ASİSTANI CANER YEŞİL İLE "TÜRKİYEDE BANKACILIK VE BANKACILIKTA KARİYER" ADLI SEMİNERDE BULUŞTU

Yüksekokulumuzda Türkiye Halk Bankası çalışanı ve operasyon asistanı olan Caner YEŞİL Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerine seminer vermiştir. Seminerde “Türkiye’de Bankacılık” ve “Bankacılıkta Kariyer” konu başlıkları üzerinde durulmuştur. Ayrıca meslek deneyimlerini ve işe kabul edilme süreçlerini öğrencilerle paylaşarak öğrencilerimizin sektöre karşı bakış açılarında önemli bir etki oluşturmuştur.

Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin sonunda konuşmacımız Caner YEŞİL’ e, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan SEYİS teşekkür belgelerini sunmuştur.