Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

YÜKSEKOKULUMUZDA SERTİFİKALI DIŞ TİCARET EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ...

.

YÜKSEKOKULUMUZDA SERTİFİKALI DIŞ TİCARET EĞİTİM SEMİNERİ        

             Yenice Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanlığı bünyesinde düzenlenen sertifikalı “Dış Ticaret Eğitim Semineri” Yenice MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

          İnanç Grup Dış Ticaret Hizmetleri & Yüksek Gerilim Eğitim ve Danışmanlık Sponsorluğunda gerçekleşen seminere konuşmacı olarak İnanç Grup Dış Ticaret Hizmetleri İhracat Operasyon Müdürü Ümit Budur katıldı. Öncelikle semineri düzenlemelerindeki asıl amacın, Ülkemizdeki uluslararası ticaretin gün geçtikçe öneminin artıyor olması ve artan rekabet koşullarında ülke olarak başarılı bir yol çizebilmenin gerekli olduğunu belirten Ümit BUDUR, uygulamalı ihracat mevzuatı, ihracatta gümrük işlemleri, ihracat işlemlerinde düzenlenen belgeler ve dış ticarette yapılan işlemler, Gümrük Kanununa göre cezalar, ithalat ve uygulamaları, beyanname işlemleri, eşyanın muayene kriterleri, dahilde işleme rejimi ve dahilde işleme izin belgesi hakkında önemli bilgiler aktardı. Ayrıca ihracat artışının sağlanmasıyla ilgili bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

            İnanç Grup Dış Ticaret Hizmetleri tarafından Dış Ticaret Eğitim Seminerine katılan öğrencilere katılım sertifikası verildi.

            Program, davetli konuşmacı Ümit Budur’a teşekkür hediyesinin takdim edilmesiyle sona erdi.