2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Takvimi (Depremden etkilenen öğrenciler için)

Üniversitemiz Senatosunun 17.02.2023 tarih ve 03 Sayılı Toplantısının 01 No’lu Kararının 14. Maddesi “Deprem bölgesi içinde olan 11 il ve 1 ilçede (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) afetten etkilenen ya da afet bölgesi dışından olan ve etkilendiğini belgeleyen öğrencilerden 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 13-14 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Tek Ders Sınavlarına giremeyen öğrencilerin Tek Ders Sınavlarının 03-05 Nisan 2023 Tarihleri arasında yüzyüze yapılmasına” gereği aşağıdaki sınav takvimi uygulanacaktır.

Başvuru Tarihi :         30-31 Mart 2023

Sınav Tarihi     :         5 Nisan 2023

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak)

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde en fazla 1 dersten başarısız olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (notu DD veya DC olan) derslerinin birinden tek ders sınavına girebilir.

ÖNEMLİ NOT

2011 VE SONRASI YILLARDA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN, 2022-2023 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA MEZUN OLMAK İÇİN TEK DERSİ KALAN ÖĞRENCİLERİMİZE YAPILACAK OLAN TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN, KALAN TEK DERSLERİ BAHAR YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ GÜZ YARIYILI HARÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.