ÇOMÜ Butikten Afet Bölgesi İçin Destek Çağrısı

AFAD DEPREM KAMPANYASI BAĞIŞ BİLGİLERİ

• 03.02.2021 tarih 3483 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile başlatılan DEPREM Yardım Kampanyası hesapları kullanılmakta olup tüm yardımlar bu hesaplara yapılmaktadır.

• Ayrıca AFAD WEB sitesi Yardım Kampanyaları sayfasında da gerekli Bağış hesap bilgileri bulunmaktadır. https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2

• DEPREM yazarak 1866 numarasına SMS atılırsa 20 TL tutarında Bağış yapmış olurlar.

• “EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir.”

• Kredi Kartı ile Bağış Yapılması için SanalPOS oluşturulmuştur. Yardım Kampanyaları Sayfasında ve AFAD ana sayfasında yayımlanmaktadır. (TL, USD, EURO)

• Bu sorular dışında Nakdi yardımlar ile ilgili görüşmek isteyenler için Dahili: 1866

• Ayni Bağış yapmak isteyenler için Dahili : 3574   3573 yönlendirilmelidir. (battaniye, ısıtıcı, gıda kolisi vb. gibi)