Yenice MYO 7417 Sayılı 2. Af Başvurusu Sonuçları
7417 SAYILI 2. AF BAŞVURUSU SONUÇLARI
S. No T.C. No Ad-Soyad Bölüm/Program Sonuç Açıklama
1 27*******20 Em*** ÇA** Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Kabul Edildi Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ders bulunmamaktadır. Ayrıca Muhasebe ve Vergi bölümümüz kapalı olduğundan ve öğrencinin hiç almadığı dersleri bulunduğundan öğrenci talep etmesi halinde Çan MYO Muhasebe ve Vergi Bölümüne transferi yapılabilir.
2 27*******32 Al** Os*** KU**** Bankacılık ve Sigortacılık Kabul Edildi Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin almadığı ders ve devamsız derslerini alıp devam ederek, diğer kaldığı derslerin, almadığı derslerin ve devamsız derslerinin sınavlarına Meslek Yüksekokulumuzda girecek.
3 50*******78 Ha** ÇE**** Dış Ticaret Kabul Edildi Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin Meslek Yüksekokulumuzda ders kaydı hiç yapmadığından, yeni eğitim öğretim planı atanarak derslerini alacak.
4 63*******58 Ah*** KI*** Bankacılık ve Sigortacılık Kabul Edildi Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ve almadığı dersleri bulunduğundan Yüksekokulumuzda Ders kaydı yaparak öğrenimine Yüksekokulumuzda devam edecek.

Bu Duyuru Tebligat Niteliğindedir. Öğrencilere Ayrıca Bildirim Yapılmayacaktır.