2020-2021 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitimde Ormancılık Bölümü Eğitim Paneli 1

Eğitim Öğretimde engel tanımadan uzaktan online olarak Ormancılık Bölümü öğrecilerimize ders dışında meslekleri ile ilgili Paneller düzenleyerek öğrencilerimize katkı sağlama ve tecrübeli meslek büyükleri ile hasbihal etme fırsatı sunuyoruz. Öğrencilerimizin aklındaki soru işaretlerine cevap olmaya çalıştığımız, Ormancılık bölümümüz açısından öğrencilerimize oldukça faydalı olan söyleşilerimiz zaman zaman devam edecektir.

Bu bağlamda Ormancılık Bölümü Öğretim Üyemiz ve aynı zamanda Eğitim Paneli Sunucumuz Dr. Öğr. Üyesi Özcan ŞİMŞEK'in bu haftaki konuğu, Emekli Orman Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yunus ŞEKER oldu. Katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Panele katılan Ormancılık bölümü hocaları ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Panel 1 Video Linki İçin Tıklayınız.