MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PROGRAMI TARAFINDAN ETİLİ SERAMİK FABRİKASINA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

.

Yenice Meslek Yüksekokulu, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı II.sınıf öğrencileri 24 mayıs Perşembe günü Çan ilçesi Etili Köyünde kurulu Etili Seramik Fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi.

Bölgemizdeki önemli kuruluşlardan biri olan Etili Seramik yer ve duvar karosu üretimini otomasyonunu baştan sona yerinde inceleyen öğrencilere El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Mehmet Engin Özen ve Öğr. Gör. Halim Kaya eşlik etti. Etili Seramik üretim müdürü Nazım Savaş rehberliğinde 17.000 metrekare kapalı alana sahip ileri otomasyon sistemleri ile donatılı işletmede, dekoratif ürünlerin baştan sona üretimi hakkında detaylı bilgi verildi.

Öğrencilerimizin teknik bilgilerini pekiştirmede katkıda bulunan, bizleri ağırlayan Etili Seramik İnşaat San. ve Tic. A.Ş’den Yönetim Kurulundan, İsmail Tülek, Selçuk Tülek ve Etili Seramik  görevli ve çalışanlarına  teşekkürlerimizi sunarız.