11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Yüksekokulumuz Öğrencileri ve Akademisyenleri İle Fidanlar Toprakla Buluştu

Türkiye genelinde her yıl uygulanan *Milli Ağaçlandırma Günü* kapsamında 11 Kasım 2022 saat 11:00'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri, bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay EFE'nin de katılımıyla Yenice Orman İşletme Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Yenice'ye bağlı Kayatepe köyü, Engeci Çamlığı mevkinde Fidan Dikimi gerçekleştirdiler. *"Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes"* mottosuyla hem öğrencilerin mesleki deneyim kazanmaları hem de bir vatandaş olarak orman ve ağaç sevgisi bilincini artırmaları için gerçekleştirilen etkinlikte 1500'e yakın fidan toprakla buluştu.

Organizasyonun gerçekleştirilmesinde Ormancılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay EFE'ye, Orman İşletme Müdürü Sayın Mehmet AKKAN'a, Orman İşletme Şefi Sayın Samet İNCEDERE'ye,  Tüm Öğrencilerimize ve Akademisyenlerimize Teşekkür ederiz.