15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI

15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıl dönümü münasebetiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Söyleşisi” MS Teams üzerinden online olarak gerçekleşti.

Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN ‘ın ev sahipliği yaptığı söyleşiye konuşmacı olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve TÜGVA Çanakkale İl Temsilcisi Zeynel KILIÇ katıldı. Soru cevap şeklinde gerçekleşen programda Kılıç, 15 Temmuz hain darbe girişiminin öncesinde ve sonrasında yaşananlar ve Türkiye’ye yansımaları, Türkiye’nin demokrasi geçmişi, demokrasi zaferini bizlere yaşatan “15 Temmuz ruhu” gibi konuları yorumlayarak bilgilerini paylaştı. Ayrıca programda 15 Temmuz ile ilgili özel video gösterileri de yer aldı.

Söyleşi, Zeynel KILIÇ’a katılımlarından dolayı teşekkür konuşmaları ile sona erdi.