"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Anma Programı Kapsamında Online Panel Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuzda çevirimiçi panel düzenlendi.

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Zeynel KILIÇ'ın panelist olarak düzenlediği, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Özcan ŞİMŞEK ve Öğr. Gör. Erhan SEYİS'in moderatör olduğu oturumda, 15 Temmuz genel açıdan ele alındı. O gece milyonlarca insanı silahsız bir şekilde tankların karşısında çıkaran değerler, İnanç, Milli Birlik duygusu konularında, soru cevap şeklinde devam eden panelde şehitlerimiz anıldı.

Bu vesile ile vatanımız, milletimiz, bayrağımız, dinimiz ve değerlerimiz uğruna canını vermiş bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimizden hayatta olanlara da hayırlı bir ömür temenni ediyoruz.

Mel'un darbe teşebbüslerinin ve darbelerin tekrarlanmadığı, demokrasinin hakim ve etkin kılındığı müreffeh bir ülke için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.