Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

Geleneksel Ormancılık Mezunları Buluşmasının İkincisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz kalite güvence politikalarına katkı yapmak, öğrencilerimizin motivasyonunu yükselterek kalitede rekabeti artırmak, aidiyet duygusunu güçlendirmek ve mezunlarla iletişimi devam ettirmek adına 28.10.2022 tarihinde "Ormancılık Bölümü 2. Geleneksel Mezunlar Buluşması" gerçekleştirildi.

Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi sayın Fatih Tuncay EFE'nin konuşması ile başlayan program, Yenice Orman İşletme Müdürü sayın Mehmet Akkan'ın konuşması ile devam etti. Yapılan söyleşide, orman muhafaza memuru olarak atanan mezunlarımız, meslekte edindikleri duygu, düşünce ve tecrübelerini akranları ile paylaştılar. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda dereceye giren öğrencilerimiz Mustafa Bıçkıcı ve Recep Altındağ, isimlerini şeref kütüğüne çaktılar. Akabinde pilav ve ayran ikramı ile program sonlandırıldı.

Etkinliğimize bizzat katılarak değerli bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Yenice Orman İşletme Müdürü sayın Mehmet Akkan'a, Yenice Orman İşletme Şefi sayın Samet İncedere' ye, orman muhafaza memuru olarak atanmış olan mezunlarımıza, programa katılan ve katılamayıp tebriklerini ileten tüm mezunlarımıza ve etkinliğimize sponsor olan Kobak Süt ve Salça Ürünleri'ne teşekkür ederiz.