Kurumsal Akreditasyon Ara Değerlendirme Süreci öncesinde Meslek Yüksekokulumuzda Toplantı Yapıldı.

Kurumsal Akreditasyon Ara Değerlendirme Süreci öncesinde Birimlerin Kalite Güvencesi çalışmalarının değerlendirilmesi ve bu süreçte gerçekleştirilmesi gereken faaliyetlere ilişkin Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü tarafından değerlendirilme toplantısı yapıldı.

Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kan tarafından verilen eğitime Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Murat GÜNAY, müdür yardımcıları ve Birim Kalite Güvence Komisyonu üyeleri katıldı.

Sonrasında Yenice Meslek Yüksekokulu Kalite Güvence ve İç Kontrol Menüsü Kontrol kılavuzda bulunan eksiklikler üzerine inceleme yapılarak, ivedilikle eksikliklerin giderilmesine yönelik kararlar alınmıştır. Birim kalite güvence komisyon üyelerinin görüş ve önerileri alınarak toplantı sonlandırılmıştır.