Veterinerlik 1. Sınıf Öğrencilerimiz Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Arnavutluk İle Online Söyleşi Gerçekleştirdi

Veterinerlik 1. sınıf öğrencilerimiz Kariyer Planlama dersinde Arnavutluk'un en tanınmış veteriner hekimi Emre Aslan ile online söyleşi gerçekleştirdi. Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan "Vet Hospital Tirana" hayvan hastanesinde hem yönetici hem veteriner hekim olarak görev yapan Emre Aslan kendi kariyer yolculuğunu ve yurtdışında çalışma ile ilgili tecrübelerini öğrencilerimiz ile paylaştı.  Arnavutluk'ta siyasetçilerden pop yıldızlarına kadar birçok ünlünün veteriner hekimi olmasının yanında sokak hayvanları ile ilgili gönüllülük çalışmalarını da yürüten Emre Aslan ülkemizi yurtdışında gururla temsil etmesi ile öğrencilerimiz için güzel bir ilham kaynağı oldu. Kendisine bu sıcak sohbeti ve öğrencilerimize katkısı için bölümümüz adına teşekkür ederiz.