Yenice Meslek Yüksekokulu İdlib Şehitlerimizi Anma Töreni

İdlib'de Şehit Olan Mehmetçiklerimizi Anma Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN'IN, Akademisyenlerimizin ve Öğrencilerimizin katılımıyla İdlib’de Şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına tören düzenlendi.

Yüksekokul Müdür Yrd. Öğr. Gör. Erhan SEYİS, Akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Ferhat AKTAŞ, Yüksekokul Öğrenci Temsilcileri Ahmet Fatih BALCI ve Şule KILIÇ’ın katkılarıyla hazırlanan program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından Hukuk Bölümü öğrencilerinden Yüksekokul Öğrenci Temsilcisi Şule KILIÇ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Akabinde Ormancılık Bölümü Öğrencilerinden Muhammer Can GÜRÇAY Arif Nihat ASYA’nın “Fetih Marşı” şiirini okudu. Ardından Öğr. Gör. Ferhat AKTAŞ’ın İdlib Şehitlerimizin isimleri okuması ile Şehitlerimiz yâd edildi. Sonrasında Ormancılık Bölümü Öğrencilerinden Alparslan OKTAY “Önce Vatanım” şiirini okudu. Son olarak Öğr. Gör. Zeynel KILIÇ’ın “Şehadetin ve Şühedanın önemini” ifade eden kapanış konuşmasıyla program sonlandırıldı.

Video İçin Tıklayınız...