Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu

Yenice Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Törene Yenice Belediye Başkan Vekili Recep CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAYKAL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri ERKUT, akademisyenler, idari personel ve mezun öğrencilerimizin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Zeynel KILIÇ'ın açılış konuşması ile devam etti.

Müdür Kılıç törende yaptığı konuşmada Yenice Belediyesi ve Yenice Kaymakamlığı’nın bugüne dek meslek yüksekokulu projelerine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti ve mezunları tebrik etti. Kılıç, bundan sonra mezunlarımız için yeni bir başlangıç olduğunu hatırlatarak, hayata dair öğrencilerimize önerilerde bulundu.

Yüksekokul birincisi olarak dereceye giren Ormancılık Bölümünden Öğrencimiz Ahmet CAGAY, mezuniyet belgesini ve hediyesini Yenice Belediye Başkan Vekili Recep CENGİZ'in elinden aldı. Yüksekokul ikincisi Veterinerlik Bölümünden Öğrencimiz Havva Gül ASLAN, Yüksekokul üçüncüsü ise Ormancılık Bölümünden Öğrencimiz Batuhan CEYHAN oldu. 

Tören, okul binasının önünde kep atma seremonisi ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.