YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN "SEVDA SÖZLERİ" ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Yüksekokul öğrencilerinin katılımı ile "SEVDA SÖZLERİ” isimli Şiir ve Müzik Dinletisi düzenlendi.

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nihal ÇELİK ve Öğr. Gör. Seval KORKMAZ tarafından Yüksekokul öğrencilerinin katılımı ile "SEVDA SÖZLERİ” isimli Şiir ve Müzik Dinletisi düzenlendi.

Yenice Belediyesine ait Park Yenice’nin kapalı salonunda gerçekleştirilen programa Yenice Kaymakamı Ahmet BAŞER, Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt CEYLAN ve çok sayıda davetli katıldı.

Yüksekokul Akademik ve İdari personelleri ile öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen dinleti, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Söz ve müziğin iç içe olduğu programda sahne alan öğrencilerimiz, duygusal şarkılar eşliğinde birçok ünlü şairin eserlerini okuyarak izleyenlere keyifli bir anlar yaşattılar.

Dinletide sahne alan öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından program sona erdi.