Yenice Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden TÜBİTAK 2209A Projesi Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılı 1. dönem başvuru çağrısı kapsamında meslek yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü öğrencilerimiz Ahmet CAGAY ve Batuhan CEYHAN'ın öğretim üyemiz Dr.Öğr.Üyesi Özcan ŞİMŞEK danışmanlığında hazırladıkları "Çanakkale Yenice Göleti ve Yakın Çevresinin Büyük Memeli Faunası" başlıklı projesi ile Veterinerlik Bölümü öğrencilerimiz Hatice TEZER ve Dilara İlayda YEĞEN'in, Öğr.Gör.Dr. Seda ÖZDİKMENLİ TEPELİ danışmanlığında hazırladıkları "Mastitis Tedavisinde Kullanılan Bazı Doğal Yöntemlerin İn-Vitro Koşullarda Etkinliğinin Araştırılması" başlıklı projeleri desteklenmeye hak kazanmıştır.
Meslek yüksekokulumuz öğrencileri ve danışman öğretim elemanlarımız 17.11.2022 son başvuru tarihli 2022 yılı 2. dönem başvuru çağrısı kapsamında da toplamda 6 proje önerisi hazırlayarak TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemine yüklemişlerdir. Yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandığında kabul edilen projeler hakkında bilgi verilecektir.

Öğrencilerimizi ve Akademisyenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.