YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KALİTE GÜVENCE TOPLANTISI

Yenice Meslek Yüksekokulunda Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Yenice Meslek Yüksekokulumuz Kalite Güvence çalışmaları kapsamında YÖKAK’ın yeni yaklaşımları, KİDR 2.0 ve Üniversite Yönetim Bilgi Sistemi (ÜBYS) konularında bilgilendirme amacıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvence Üst Kurul Üyesi Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU tarafından eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Yenice MYO konferans salonunda düzenlenen toplantıya Yüksekokul yönetimi, bölüm başkanları ve tüm akademik personel katıldı. Toplantıda Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU yaptığı sunumda kalite güvence çalışmalarıyla ilgili bilgilerin yanında üniversite yönetim bilgi sistemlerinin kullanılmasına ve değerlendirilmesine ilişkin bilgilendirilmelerde bulundu. Toplantı, sunumun ardından gerçekleşen soru cevap kısmıyla sona erdi.