Yenice MYO 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yenice Belediyesi Göknar Otel havuz başında gerçekleştirildi.

Törene; İlçe Kaymakamı Musa GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Belediye Başkanı Veysel ACAR, Yenice MYO Müdürü Öğr. Gör. Zeynel KILIÇ, ÇOMÜ MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, ÇOMÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ, İlçede yer alan Kurumların Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Yüksekokul akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören sırasında canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimiz; Meslek Yüksekokulu 2021-2022 dönemi birincisi Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Dilek AKKURT ASLAN oldu. Ödülünü Yenice İlçe Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ verdi. Meslek Yüksekokulu ikincisi Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Seher DEMİRER oldu. Ödülünü Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ERKUL verdi. Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Mimari Dekoratif Sanatlar Programından Kaan TOSUN oldu. Ödülünü Yenice İlçe Belediye Başkanı Sayın Veysel ACAR verdi.

Her yıl geleneksel hale gelen, Yüksekokulumuzu derece ile bitiren okul birincisi, okul ikincisi ve okul üçüncüsüne Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR tarafından çeyrek altın hediye edildi. Değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Tören Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Zeynel KILIÇ’ın açılış konuşması ile başlamış, ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ERKUL ve İlçe Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ'ın öğrencilerimize mezuniyet konuşması ile devam etti. Ardından öğrencilerimize bölüm hocaları tarafından diplomaları takdim edilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, ÇOMÜ Marşı ve Canlı müzik dinletisi ile devam etmiştir.