Yenice MYO Bankacılık Bölümü Öğrencileri İle Yenice Göleti Mesire Alanında Yöresel Lezzet Gödek İkramı

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün ders dışı etkinlikleri kapsamında yıl sonu pikniği diğer bölümlerden de öğrencilerin katılımı ile Yenice göletinde gerçekleştirildi. Piknikte öğrencilere Yenice'nin yöresel yiyeceği olan gödek ikramı yapılarak, İlçenin kültürünün tanıtımı sağlandı. Ardından öğrencilerimiz ile gitar eşliğinde canlı müzik ile hep birlikte şarkılar söylenen etkinlikte hem birinci sınıf hemde mezun olacak öğrencilerimiz için güzel anılar biriktirdik. Etkinliğe katılan MYO Yönetimimiz, Hocalarımız, İdari personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Aryıca organizasyon ve katkılarından dolayı Öğr. Gör. Öznur KONCAĞÜL ve değerli Eşi Mustafa Beye teşekkür ederiz.