Yenice MYO'da Ormancılık Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerine "Yangın Gönüllülüğü Eğitimi" Verildi

Geçmiş yıllarda ülkemizde meydana gelen orman yangınları, bizlere bilinçli ve eğitimli insan gücünün önemini bir kez daha hatırlattı. Bu kapsamda Orman Genel Müdürlüğü, orman yangınlarıyla mücadelede ihtiyaç duyulması halinde göreve çağırabileceği yetkin insan gücü kapasitesini artırmak ve vatandaşların bir orman yangını sırasında yardım taleplerini geri çevirmemek adına "Orman Yangınlarıyla Mücadele Gönüllüsü" eğitimleri düzenlemektedir. Bu eğitimlerden biri de, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda, Yenice Halk Eğitim Merkezi'nin destekleriyle, Yenice MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanlarına verildi. Yaptıkları katkıdan dolayı, Yenice Orman İşletme Müdürü sayın Mehmet AKKAN'a, merkez işletme şefi sayın Samet İNCEDERE'ye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü sayın Yüksel BAŞ'a teşekkür ederiz.