Yüksekokulumuzda ''GENÇLİK VE DEĞERLER'' konulu konferans

.

Yüksekokulumuzda ''GENÇLIK VE DEGERLER'' konulu konferans düzenlendi.

Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür Sanat Toplulugu ve Ensar Vakfi isbirligi ile Doç. Dr. Sayin Salih Zeki GENÇ'in katilimi ile gerçeklesen ''GENÇLIK VE DEGERLER'' konulu konferans düzenlendi. Konferansa yüksekokul akademik ve idari personeli, Yenice resmi kurum müdürleri, yenice kurum ve kuruluslarinin yetkilileri ile yüksekokul ögrencileri katildi.
Konferansta Doç. Dr. Salih Zeki GENÇ, deger ve degerlerin birey ve toplum için önemi, mütevazilik, hosgörü, saygi, sevgi, yardimseverlik gibi meziyetlerin bireylerde ve dolayisiyla toplumlarda hem ögrenilmis, hem de hayata geçirilmis olmasinin gerekliligi, ayni zamanda deger egitimine daha fazla önem verilerek bu degerlerin uygulanmasi noktasinda gençleri manevi hayatla birlikte gelecege hazirlanmasi konularinda önemli bilgiler verdi.

133-rnix-r1.jpg133-rnix-r2.jpg133-rnix-r3.jpg133-rnix-r4.jpg133-rnix-r6.jpg133-rnix-r7.jpg133-rnix-r8.jpg