Yüksekokulumuzda Rektörlüğümüzün Organizasyonuyla Moda Tasarımı Çalıştayı Yapıldı

Yenice Meslek Yüksekokulunda önümüzdeki yıl ilk kez öğrenci alımı yapılacak olan Moda Tasarımı Programı için Rektörümüz beraberindeki heyetle birlikte yüksekokulumuzu ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, MEYOK Koordinatörü Öğr. Gör. Engin Gür, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ve Kolunsağ Muflon Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kolunsağ ile birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret ederek 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk kez öğrenci alımı yapılacak olan Moda Tasarımı Programına yönelik gelecek yıllarda gerçekleştirilmesi planlanan proje ve çalışmalar hakkında görüşüldü. Ayrıca Rektörümüz beraberindeki heyetle birlikte Yüksekokulumuzda mevcut olan atölyeleri gezerek incelemelerde bulundu.